Το Καλάθι μου

Καλωσήλθατε στην ιστοσελίδα/eshop της

Ρrofessional Beauty Services

Η εταιρεία “PROFESSIONAL BEAUTY SERVICES” ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2007. Είναι εισαγωγική εταιρεία καλλυντικών προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής υψηλών προδιαγραφών. Οι οίκοι που αντιπροσωπεύει χρησιμοποιούν καινοτόμους μεθόδους, έχουν πιστοποίηση ISO και είναι εγκεκριμένοι από τον ΕΟΦ & FDA. Ένας από τους βασικούς στόχους της PROFESSIONAL BEAUTY SERVICES είναι η άμεση και άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες της. Η πολυετής πείρα της εταιρείας μας έχει διδάξει ότι η καλύτερη ποιότητα επιτυγχάνεται με την άρτια εκπαίδευση των συνεργατών μας. Γι’ αυτό το λόγο η PROFESSIONAL BEAUTY SERVICES δίνει μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση των συνεργατών της, προσφέροντάς τους εκπαιδευτικά σεμινάρια σε προσωπικό επίπεδο, καθώς επίσης διοργανώνοντας συνέδρια παρουσία της επιστημονικής ομάδας των οίκων του εξωτερικού που αντιπροσωπεύει. Η εταιρεία απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς, Ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, spa, μακιγιέρ και κομμωτές.

Εκτός από τα προϊόντα μας, στη PROFESSIONAL BEAUTY SERVICES θα βρείτε ένα πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο Κέντρο Εκπαίδευσης Αισθητικής.

Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε είναι η REJUVI (USA), η BIOLOGIQUE RECHERCHE (FRANCE), η LOVA | SKIN  (SWITZERLAND) &  η DEPILONINE.

Rejuvi (USA)

Προϊόντα ΑΗΑ με σύμπλεγμα οξέων φρούτων, εστέρες, λιποσωματικό φορέα – προϊόντα με μικρομοριακή δομή, DMAE, κινετίνη & υδατική φάση αλόη.

BIOLOGIQUE RECHERCHE (FRANCE)

– εξειδικευμένο σύμπλεγμα οξυγόνωσης – συμπλέγματα βοτάνων & θαλάσσιων συστατικών – στοχευμένοι αυθεντικοί οροί – εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ, προϊόντα παρασκευασμένα νανοτεχνολογικά.

DEPILONINE (GREECE)

το απόλυτο must-have προϊόν και αποτελεί πραγματική αποκάλυψη χάρη στην καινοτόμο σύνθεση και στα άμεσα και ορατά αποτελέσματα κατά της τριχοφυίας.

BELLEZI (NETHERLANDS)

premium wellness equipment

Κέντρο Αισθητικής

Το Κέντρο Ολιστικής Αισθητικής αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο υψηλής ποιότητας από το 1995. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση του κάθε επισκέπτη για να παρέχει τις υπηρεσίες του χώρου στοχεύοντας πάντα στις προσωπικές του ανάγκες.

περισσότερα
Εκπαίδευση

Η Professional Beauty Services αντιπροσωπεύει οίκους του εξωτερικού που βασίζονται στην συνεχή έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων και των τεχνικών εφαρμογής των θεραπειών τους.
 Για το λόγο αυτό, οργανώνει ημερίδες και σεμινάρια με σκοπό την πλήρη εκπαίδευση και ενημέρωση των συνεργατών της για την μεθοδολογία και τις νέες μεθόδους, δίνοντας τους εφόδια για να πραγματοποιούν σωστή διάγνωση και να εφαρμόζουν την κατάλληλη θεραπεία.

15

Χρόνια εμπειρίας

20

Εκπαιδευτικές Ημερίδες

4

Αντιπροσωπείες Προϊόντων

Γνωρίστε την

Ομάδα μας

Θεραπείες Rejuvi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Θεραπείες Προσώπου – Biologique Recherche

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Θεραπείες Σώματος – Biologique Recherche

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Οι προτάσεις μας

Το Professional Beauty services προτείνει για αυτή την εποχή

“r” Skin Refreshener

REJUVI

“x” Vitamin C Complex

REJUVI

“a” Asta Enhancing Serum

REJUVI

“s” Facial Sun Block

REJUVI

Τελευταία Νέα